Copyright ©Dr Claes Hilde. Alle rechten voorbehouden.
www.drclaes.be
Welkom.
Ligging.
Raadpleging.
Praktisch 1.
Praktisch 2.
Afwezigheid.
Wachtdienst.
Apotheek.
HA Team St-Job.
Algemeen

Graag steeds een mondmasker dragen ter bescherming van uzelf en andere patienten. Graag ook de handen ontsmetten en afstand bewaren. U belt steeds aan (de deur is gesloten), zodat ik kan zorgen dat zieke mensen niet in contact komen met anderen.

Telefonische bereikbaarheid

Ik ben persoonlijk telefonisch bereikbaar tussen 10.30-11.30u elke werkdag. Voor aanvragen afspraken of huisbezoeken kan u bellen tussen 7u en 19u (m.u.v. Woensdag: 7-12u) met het secretariaat.

Afspraken

Indien u een afspraak niet kan nakomen, verwittig mij dan altijd. Dit vermijdt nodeloze wachttijden voor andere patiënten en eventueel kan zelfs een andere patiënt uw plaats innemen. Wanneer u te laat bent voor een afspraak, is de kans groot dat de volgende patiënt deze plaats ingenomen heeft.

Indien er iets  urgent is (hechting,...), gelieve steeds eerst telefonisch te verwittigen zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Bloednames & bloedresultaten

Nuchtere bloednames gebeuren best voor 11u. Niet nuchtere bloednames kunnen ook ‘s avonds voor 19u. Voor resultaten mag u mij elke werkdag telefonisch contacteren tussen 10.30-11.30u.